Leden
Inloggen


   
     

Vereniging

De leden

Met ongeveer140 volwassenen en 30 kinderen vormen we een kleine gemeenschap, waar respect voor elkaar en voor het terrein belangrijk zijn. Iedereen kent elkaar bij naam en de onderlinge betrokkenheid is groot.

Het verenigingsleven

De Haagse Lichtbond houdt van gezelligheid! Hierbij spelen met name de kantine, het terras, het zwembad, de sauna en het jeugdhonk een belangrijke rol. Daarnaast worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals koffie-ochtenden, gezellige avonden en barbeques. Kleine groepjes leden organiseren wandel- en fietstochten, en er is een lees- en een keramiekclub.

Samen werken

Omdat de Haagse Lichtbond geen personeel in dienst heeft, draagt iedereen zijn steentje bij aan het onderhoud van het terrein en de gebouwen, en aan de organisatie van de verenigingsactiviteiten. Iedereen heeft tweemaal per jaar corveedienst. Daarnaast zijn er jaarlijks terugkerende werkzaamheden, zoals snoeien en de grote schoonmaak, waar iedereen naar ‘draagkracht’ aan mee doet. Het samen werken aan het terrein wordt door de meeste leden als gezellig ervaren.

Lid worden

Nieuwsgierig geworden? Reageer via het antwoordformulier en vraag vrijblijvend informatie over het lidmaatschap aan.