Leden
Inloggen
Wachtwoord vergeten


   
     

Gasten

Kamperen

De Wilgenborgh leent zich prima voor een naturistische kampeervakantie. Omdat het een beschut terrein betreft, is de temperatuur al gauw een paar graden hoger dan elders. Gasten hebben de keuze tussen een wat meer afgeschermde staanplaats of een plaats op een veld. Er is een goed uitgeruste keuken met koelkast waar ook gasten gebruik van kunnen maken.

Voor kinderen is er genoeg te doen: lekker springen op de trampoline, zwemmen in het zwembad of spelen in de speeltuin. Omdat de Haagse Lichtbond een vereniging is en het terrein geen commerciële camping is, bestaat er geen activiteitenprogramma voor gasten. Gasten voelen zich echter snel thuis; zij worden uitgenodigd voor verenigingsactiviteiten, maar zijn tot niets verplicht.

Uitstapjes in de omgeving

De Wilgenborgh is een uitstekende uitvalsbasis voor tal van leuke uitstapjes voor jong en oud. De omgeving kent mooie wandel- en fietstochten.
Een overzicht van wat er allemaal in de buurt van de Wilgenborgh te vinden is vindt u op de pagina ‘Omgeving’. Een kleine greep uit de mogelijkheden: een dagje Amsterdam, de heksenwaag in Oudewater, de theetuin aan het riviertje de Meije, Kasteel Haarzuilens, Slot Zuilen, een bezoek aan Schiphol, of varen op de Vinkeveense Plassen. Kortom, een week is zeker te kort om de omgeving te verkennen.

Gastentarieven 2016

Geldige NFN-kaart verplicht

bedrag

Volwassene (vanaf 21 jaar) per dag

Euro

6,00

Volwassene (vanaf 21 jaar) per overnachting

Euro

7,50

Tent/caravanplaats per nacht*

Euro

7,00

Kinderen 0 -14 jaar

Euro

1,25

Kinderen 14 - 21 jaar

Euro

4,00

Toeristenbelasting pppn

Euro

0,88

Gebruik elektriciteit/milieu

Euro

2,75

Gebruik keuken

Euro

2,00

Gebruik Sauna ( minimale opbrengst Euro 18,00 per dagdeel )
kinderen t/m 15 jaar

Euro
Euro

4,50
2,00

(*) Caravan max 7.20m lang, 2.30m breed en 1300 kg

In de maanden mei en september 20% korting.
Honden van gasten zijn niet toegestaan.

Reserveren alleen telefonisch mogelijk.

Klik hier voor het gastenreglement in PDF formaat.