Leden
Lidnummer:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


   
     

Disclaimer

Dit is de disclaimer behorende bij de website (www.haagselichtbond.nl) van naturistenvereniging de Haagse Lichtbond.


Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat ten aller tijden te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.


Overige juridische informatie

Naturistenvereniging de Haagse Lichtbond betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.

Naturistenvereniging de Haagse Lichtbond aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij naturistenvereniging de Haagse Lichtbond of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan naturistenvereniging de Haagse Lichtbond. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door naturistenvereniging de Haagse Lichtbond.